TRANS CLUJ EXECUTA MUTARI DE MOBILIER SI DE BUNURI PERSONALE LA PRETURI ACCESIBILE IN CLUJ-NAPOCA INTERN INERNATIONAL

 

     Asigurăm înfolierea pieselor, corpurilor  de mobilier cu materiale de protecție în mod gratuit! Cele mai ieftine servicii de mutare  relocare  de canapele, paturi, saltele, fotolii, colțare, geamantane, genti, trolere, valize,  pachete, obiecte, colete, bagaje, bunuri, obiecte, lucruri, saci, cutii, efecte personale, mașină de spălat, corpuri, frigidere, electronice  electrice in cel m-ai scurt timp cu personal profesionist responsabil si tanar. Urcare materiale de constructii, mobila orice la etaj

CELE MAI MICI PRETURI GARANTAT!

mutari 4

Te ajutăm cu reorganizarea mobilierului, corpurilor din locuință, casa, apartament, garsoniera! Asigurăm personal pentru transportul/manipularea pieselor, corpurilor de mobilier sau a materialelor de construcții din fața blocului până la apartament, garsoniera, locuinta! 

 

Asiguram servicii complete de transport mobila pentru persoane fizice companii asociatii fundatii si firme in judetul  Cluj si in tara la preturi mici. La cererea clientilor, asiguram personal calificat  in mutari care sa manevreze in conditii optime mobila, bunurile, lucrurile dumneavoastra.